Ingyenes parkolási lehetőség

Strap-On-Me - Strap-on Multi Orgasm távirányítású 3 motoros fekete L
Strap-On-Me - Strap-on Multi Orgasm távirányítású 3 motoros fekete L
53 013 Ft

Strap-On-Me - Strap-on Multi Orgasm távirányítású 3 motoros fekete L

Strap-On-Me - Strap-on Multi Orgasm távirányítású 3 motoros fekete L
Strap-On-Me - Strap-on Multi Orgasm távirányítású 3 motoros fekete L
Cikkszám
1143165
Gyártó
Strap-On-Me
Szín
Fekete
Méret
L
Speciális jellemző
Távirányítós
Rendelhető
53 013 Ft
Részletek
A Strap-on-me örökséget ikonikus dizájnjával kiemelve a Multi Orgasm egyesíti az eleganciát és a modernitást.
A márka klasszikus és emblematikus darabja, a hajlítható Strap-on a grafikus és időtlen dizájnjával itt egy új kiadásban értelmeződik újra az intenzívebb érzéki élmény érdekében!
A 3 független motor ereje , az intuitív távirányító, valamint a vonalak eleganciája a Multi orgazmust az ideális "high life" kiegészítővé teszi, hogy egyedül vagy másokkal együtt élvezhesse a több érzékszervi orgazmust.
Hirtelen csak egy vágy marad: a távirányítóval átvenni a játék gyeplőjét, és aktiválni a Multi orgazmus által kínált lehetőségek mezőjét, hogy kiélvezze az összes alternatívát, és több érzékszervet élvezzen, többszörösen!
A 3 kifinomult és modern árnyalatban kapható: mélyfekete, éjkék és intenzív fukszia, 4 elérhető mérettel kombinálva, első látásra rabul ejti Önt.
A Multi Orgasm felkelti a kíváncsiságot, és meghívja Önt egy transzorgazmikus utazásra, amely ötvözi a használat egyszerűségét és a robbanásszerű érzéseket.
3 motor, köztük 1 új stimuláció az erogén zónák fokozására.
1. Az első motor a játék végén található, hogy meghajtja a P vagy a G pontot.
Kis TIPPEK: Használhatja fogantyúként szóló használathoz
2. Egy második motor a tojásba van beépítve. A tojás ergonomikus formájának és a progresszív rezgések kombinációja lehetővé teszi a Strap-On-t viselő felhasználó számára a G-pont célzott és intenzív stimulálását, amely gyönyörrel hatol be a testébe!
3. És végül, a mámorító nyelv alatt egy szenzációs harmadik motor található, amely a csikló erőteljes és váratlan stimulációját fogja okozni.
A Multi Orgasm felkelti a kíváncsiságot és meghív egy transzorgazmikus utazásra, amely ötvözi a használat egyszerűségét és a robbanásszerű érzéseket.
Teljes kapcsolók: váltogassa a hozzáállást cserélje a szerepeket és ossza meg az élvezetet
A Multi Orgasm segítségével a szexuális kölcsönösség ízletesen élvezetes élményt nyújt. Ez az egyedülálló és erőteljes pillanat, amely a két lény összeolvadását szimbolizálja, ahol csak az egyik gyönyörétől esik el a másik, közelebb hozza Önt partneréhez.
Ön összekapcsolódik partnere érzelmeivel és érzéseivel. Erős vagy, megszabadulsz a nemi sztereotípiáktól, és teljes mértékben megéled a szexualitásodat. Ez a Strap-On filozófiája, amelynek anagrammája angolul " No-parts".
A Multi Orgasm felébreszti az érzékeidet, könnyű kezelhetősége ideális a szóló gyakorláshoz. Meghívjuk, hogy fedezze fel először szóló üzemmódban az orgazmus eléréséhez, majd élvezze ki teljes mértékben partnerével. a szeretkezése társasabb lesz, mint valaha.
Shape memory technológia
A Multi Orgasm Strap-On, akárcsak az ikonikus Vibrant Strap-On, úgy érzi, mintha az anatómiád része lenne, nem csak egy meghosszabbítás. Tökéletesen alkalmazkodik az Ön pozícióihoz és testéhez. A rugalmas nyak tökéletes keveréke a lágyságnak és a keménységnek, hogy biztosítsa a termék minőségét és tartósságát. Emellett a kiváló minőségű szilikon, amelyből áll, ultra puha tapintást kínál.
Új intuitív távirányító
3 motor - 3 üzemmód - 3 intenzitás és 1 ON/OFF gomb
Minden gomb egy-egy motornak felel meg, minden motor önállóan vezérelhető a személyre szabott örömszerzési rutin érdekében. A Multi Orgasm távirányítója rendkívül könnyen kezelhető, LED kijelzőkkel, amelyek mutatják, hogy melyik motor aktív, és szemléltetik az egyes vibrációs módokat. A távirányítón található + és - gombokkal a hangulatának megfelelően változtathatja az üzemmódok intenzitását. Az ON/OFF gomb mindhárom motort egyszerre indítja/leállítja 3 másodpercen belül.
- Hatótávolság: 10 méterig
- Rezgési módok: 3 üzemmód + 3 intenzitás
Műszaki adatok
- Ergonomikus kialakítás
- 3 rezgési mód és 3 intenzitás
Távirányítású: hatótávolság akár 10 méter
- Újratölthető
- Töltési idő : 120 perc
- Autonómia : 70 perc
- Kiváló minőségű szilikon
- 100% vízálló
- Vízalapú síkosítóval használható
- Könnyű tisztítás
- 3 színben és 4 méretben kapható
A strap-on bekapcsolásához nyomja meg az ON/OFF gombot 3 másodpercig.
Nem kompatibilis a hámjainkkal.
Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.




HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

JokerJoy webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám
1143165
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek